Du kender det måske godt. Tiden er kommet til at det er jeres tur til at være gravide. Efter beslutningen er fastlagt om en familieforøgelse, melder der sig straks en lang række praktiske spørgsmål omkring den lille ny og dens ankomst. Nogle af disse spørgsmål, går bl.a. med at finde ud af, hvilken barnevogn der er den rette for lige netop jeres snart nye lille familiemedlem, hvor selv det bedste snart ikke kan blive godt nok.

Vi vil derfor i denne artikel, gå ind og se nærmere på det anerkendte svenske barnevognsmærke: Emmaljunga, som der forhåbentlig vil hjælpe jer videre i denne store vildjagt på at finde den helt rette barnevogn for jeres lille guldklump.

GRATIS FRAGT
2023 Emmaljunga Nxt90b - Outdoor Beige
Pris fra 9.999
GRATIS FRAGT
2023 Emmaljunga Nxt90b - Sporty Red
Pris fra 9.999
GRATIS FRAGT
2023 Emmaljunga Nxt90b - Outdoor Olive
Pris fra 9.999
GRATIS FRAGT
2023 Emmaljunga Nxt90b - Lounge Navy
Pris fra 9.999
GRATIS FRAGT
2023 Emmaljunga Nxt90b - Lounge Grey
Pris fra 9.999
GRATIS FRAGT
2023 Emmaljunga Nxt90b - Lounge Black
Pris fra 9.999
GRATIS FRAGT
2023 Emmaljunga Nxt90b - Outdoor Navy
Pris fra 9.999
GRATIS FRAGT
2023 Emmaljunga Nxt90b - Outdoor Black
Pris fra 9.999
GRATIS FRAGT
2023 Emmaljunga Nxt90b Trek Inkl. Klapvognssæde
Pris fra 9.999

 

 

Emmaljungas Historie

Den første gang vi stiftede bekendtskab med barnevogne af mærket: Emmaljunga, var tilbage i 1925, for således godt 94 år siden. Iværksætterne her bag, etablerede dengang et mindre værkstedsfirma i Sverige, med en ydmyg tilgang hertil der var forankret i en grundlæggende passion for detaljer, kvalitet samt sikkerhed for børnene, hvortil denne tradition stærkt er blevet holdet ved lige op igennem tiderne, hvor denne passion atter er grundlæggende for firmaet i dag. Værkstedsfirmaet blev hurtigt en stigende succes, hvortil firmaet fik mulighed for at ombygge det ældre værksted, til en ny og mere moderne industrivirksomhed med tilhørende fabrik. I de efterfølgende årtier, steg virksomhedens succes atter i en stigende bemærkelsesværdi grad, hvortil at fabrikken løbende blev moderniseret samt udvidet i flere forskellige faser. Succesen var så stor for virksomheden, at den i 60’erne og 70’erne nåede en produktionsvolumen på godt 100.000 stk. barnevogne om året, hvilket med andre ord svare til at virksomheden producerede lige godt 274 barnevogne om dagen.

Kvalitet & Sikkerhed

Når man kigger nærmere på selve sikkerheden samt hvilke sikkerhedsrisici der er forbundet med barnevogne, er det her værd at påpege, at der i Danmark er nogle helt særlige kriterier som man bør forholde sig til, da man her i landet ofte benytter sig af barnevognen på en lidt anden måde i.fh.t. resten af Europa.

Når man er bosiddende i Danmark, stilles der således en række ekstra krav til selve barnevognen på sikkerhedsområdet, bl.a. som følge af de vejr- og vindforhold, som vi har herhjemme. Barnevognen skal således være gearet til at kunne fungere optimalt i dens givende omstændigheder, hvortil vejrforholdene har en del at sige. Hertil er det endvidere værd at benævne, at man i Danmark ofte lader sine børn sove ude i barnevognen, indtil barnet kommer op i en 3-års alder, hvortil der endvidere stilles krav til selve rummeligheden af barnevognskassen.

Som følge af de skærpede sikkerhedskrav og -foranstaltninger der er at finde i Danmark indenfor barnevogne, kan udenlandske tests således være mangelfulde i et mere eller mindre betydeligt omfang, hvortil det altid kan anbefales at gå efter en barnevogn der er foretaget med danske test, udover naturligvis at leve op til den europæiske standard: EN 1888:2012.

Når du således vælger et produkt fra: Emmaljunga, kan du være sikker på at produktet lever op til de europæiske standarder: EN 1888:2012 og EN1466:2014.

Emmaljunga anvender tilmed sine egne udviklede kvalitetsstoffer, der er særligt udviklede til at kunne modstå de særlige danske vejrforhold som bl.a. de kolde vintre, det regnfulde efterår og de varme somre. Grundet deres lange eksistens på markedet, har virksomheden tilegnet sig en bred erfaring indenfor området, der tilmed gør deres produkter smuds- og meget vandafvisende. Til at teste virksomhedens produkter, har Emmaljunga sine egne laboratorier, hvortil virksomheden har den bedste mulige mulighed for hele tiden at kunne forbedre sine produkters holdbarhed.

Miljøvenlige barnevogne

I nutidens samfund, hvor der er en generel stigende opmærksomhed omkring bæredygtighed, miljøet og virksomhedernes indsatser på disse områder, stilles der ligeledes mange krav fra forbrugernes side af til de forskellige barnevognsproducenter og deres indsatser på disse områder. Som en af de førende barnevognsproducenter i Norden, følger Emmaljunga godt med på disse områder, hvortil at virksomheden er overbeviste om, at holdbarhed og produktivitet bør og kan gå hånd i hånd, hvortil virksomheden bestræber sig på at udvikle miljøvenlige barnevogne, hvor kvaliteten og sikkerheden i særdeleshed er i top. De har således et klart formål om, at mindst 50% af de anvendte materialer i barnevognene skal være af genanvendeligt materialer, hvortil virksomheden grundlæggende bestræber sig på at bliver en generel grøn fabrik. Nogle af virksomhedens beskæftigelser i kampen for at blive en grøn fabrik, er bl.a. at de arbejder på at blive en så selvforsynende fabrik som muligt, hvortil virksomheden producere sin egen elkraft i fabrikken, ved at have etableret solpaneler på fabrikkens godt 1500 kvadratmeter tag, hvortil den resterende energi der bruges og er en nødvendighed for fabrikken, kommer fra en certificeret vandkraft. Dertil har Emmaljunga’s miljøinvesteringer betydet, at fabrikken i dag har fossilfri opvarmning, hvortil virksomheden har et tillukket vandrensningssystem, hvortil virksomhedens fabrik ikke frigiver noget vand.

Emmaljunga: ECO – kollektionen

Som et led i Emmaljunga’s kamp for at blive en generel grøn fabrik, har virksomheden lanceret en såkaldt ECO – kollektion, der grundlæggende fraskiller sig fra de andre kollektioner ved at være udviklet med særlige miljøvenlige materialer.

Ved denne kollektion består de indvendige kvalitetsstoffer således af 100% økologi bomuld, hvortil de ydere kvalitetsstoffer er lavet af genanvendelige PET-flasker.  Endvidere består kollektionens model, den såkaldte: NXT ECO, af 50% genanvendeligt aluminium i selve barnevognens stel, hvortil barnevognsmodellens hjul er tilsvarende 100% genanvendelige.

CSR – Corporate Social Responsibility

I følge virksomhedens CSR – politik, ønsker Emmaljunga at stå i spidsen for miljøvenlige og sociale spørgsmål, hvortil deres bæredygtighedsarbejde gennemfyre en hver detalje, enhver komponent samt enhver proces. Det fremgår således af virksomheden CSR-rapport, at da virksomheden ønsker hele tiden at kunne hjælpe forældrene, med at afholde et løfte overfor deres børn, omkring bl.a. at sikre at det er et trygt og sikkert miljø, som vi har for børnene at vokse op i, ser virksomheden sig aldrig selv tilfredse med deres bæredygtighedsindsats, da Emmaljunga helt klart og tydeligt er af den holdning, at der altid er plads til forbedring. Virksomheden ligger således en stor vægt og energi i at være konstant forbedring, hvortil at bl.a. undersøgelser, tests og forbedringer er nogle af de grundlæggende faktorer der spiller ind i deres målsætning på at være i konstante forbedringer.