Der kan af og til opstå forvirring omkring hvorvidt barnevognsmærket: Trille, er det samme mærke som barnevognsmærket: BabyTrold. For at afklare enhver tvivl, der måtte være at finde omkring dette, vil vi i denne artikel gå ind og se nærmere på historien, der ligger bag hhv. begge navne.Babytrold Star

 

GRATIS FRAGT
Babytrold tvillingebarnevogn - Twin - Gr melange
Pris fra 7.999
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1800
BabyTrold barnevogn - X-Cellent - Sort
Pris fra 4.499
GRATIS FRAGT
BabyTrold barnevogn - X-Cellent - Ask
Pris fra 6.299
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1800
BabyTrold barnevogn - X-Cellent - Lava
Pris fra 4.499
GRATIS FRAGT
BabyTrold barnevogn - Star - New Ebony
Pris fra 6.999
GRATIS FRAGT
BabyTrold barnevogn - Cozy - Gr
Pris fra 4.999
GRATIS FRAGT
BabyTrold barnevogn - Cozy - Sort
Pris fra 4.999
GRATIS FRAGT
BabyTrold barnevogn - Star - Oliven
Pris fra 6.999
GRATIS FRAGT
BabyTrold barnevogn - X-Cellent - Maritim
Pris fra 6.299
GRATIS FRAGT
BabyTrold barnevogn - X-Cellent - Night
Pris fra 6.299
GRATIS FRAGT
BabyTrold barnevogn - Star - New Melange
Pris fra 6.999
BabyTrold stbrt - Trillebror
Pris fra 350
BabyTrold kopholder med opbevaring
Pris fra 200
BabyTrold regnslag til tvillingebarnevogn
Pris fra 300
BabyTrold parasol til klap- og barnevogn - Sort
Pris fra 180
GRATIS FRAGT
BabyTrold regnslag - Lux - Sort
Pris fra 450
BabyTrold solskrm - Sort
Pris fra 250
BabyTrold servicekit
Pris fra 240
GRATIS FRAGT
BabyTrold barnevognshjul - 10'
Pris fra 400
GRATIS FRAGT
BabyTrold stbrt - Trillebror Light
Pris fra 500
BabyTrold insektnet - Sort
Pris fra 90
GRATIS FRAGT
BabyTrold bld lift - Sort
Pris fra 1.299
GRATIS FRAGT
BabyTrold regnslag - Sort
Pris fra 450
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1600
BabyTrold Twin Tvillingevogn - Sort Sæl
Pris fra 6.399
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2000
BabyTrold Twin Tvillingevogn - Grå Melange Alligator
Pris fra 5.999
TILBUD
Spar 50
BabyTrold Regnslag basic BV
Pris fra 199
TILBUD
Spar 20
BabyTrold Myggenet - Sort
Pris fra 69
BabyTrold Solskrm
Pris fra 249
TILBUD
Spar 70
BabyTrold Myggenet lux
Pris fra 179
TILBUD
Spar 4
BabyTrold Regnslag til barnevogn med transparant - stor
Pris fra 445

Babytrolds historie

Første gang vi stiftede bekendtskab med mærket: Trille, var tilbage i 1994, hvor iværksætterne bag etablerede en familievirksomhed, der havde til hensigt at udvikle barnevogne. Fem år senere, (i år 1999), så vi således den første officielle ”Trille barnevogn” på markedet. I de følgende år skabte denne familievirksomhed en stigende succes på det danske marked. Denne stigende succes medvirkede bl.a. til at dele af virksomhedsstrukturen blev ændret, således at hovedfirmaet i dag går under navnet ”BabyTrold” – hvortil den store forvirring ofte opstår, hvis man ikke har kendskab til denne historie bag eksistensen af denne familieejede virksomhed. Man kan således med andre ord sige, at Trille er selve mærket på barnevognene, hvortil BabyTrold i dag er hovedfirmaet bag produkterne. I takt med virksomhedens stigende succes, blev der lanceret og således tilføjet flere forskellige produktkategorier, hvortil man i dag bl.a. kan finde klapvogne, institutionsvogne, diverse babyprodukter samt et langt dybere udvalg af barnevognsmodeller.
Hovedfirmaet: BabyTrold er endvidere skaberen af og således også leverandør af mærkerne: ABC Design og Bumbleride, hvortil disse mærker ligeledes er at finde i dag i virksomhedens produktsortiment. Virksomheden forbedrer i dag til stadighed sine produkter løbende, hvortil der endvidere ligeledes udvikles nye produkter, hvor virksomheden er særlig velkendt blandt danske mærker indenfor primært barnevogne.

Sikkerhed

Når man kigger nærmere på selve sikkerheden samt hvilke sikkerhedsrisici der er forbundet med barnevogne, er det her værd at påpege, at der i Danmark er nogle helt særlige kriterier som man bør forholde sig til, da man her i landet ofte benytter sig af barnevognen på en lidt anden måde i.fh.t. resten af Europa.

Når man er bosiddende i Danmark, stilles der således en række ekstra krav til selve barnevognen på sikkerhedsområdet, bl.a. som følge af de vejr- og vindforhold, som vi har herhjemme. Barnevognen skal således være gearet til at kunne fungere optimalt i dens givende omstændigheder, hvortil vejrforholdene har en del at sige. Hertil er det endvidere værd at benævne, at man i Danmark ofte lader sine børn sove ude i barnevognen, indtil barnet kommer op i en 3-års alder, hvortil der endvidere stilles krav til selve rummeligheden af barnevognskassen.

Som følge af de skærpede sikkerhedskrav og -foranstaltninger der er at finde i Danmark indenfor barnevogne, kan udenlandske tests således være mangelfulde i et mere eller mindre betydeligt omfang, hvortil det altid kan anbefales at gå efter en barnevogn der er foretaget med danske test, udover naturligvis at leve op til den europæiske standard: EN 1888:2012.

Når du således vælger et produkt fra BabyTrold, kan du være sikker på at produktet både lever op til den europæiske standard: EN 1888:2012, samt at produktet har bestået en række danske tekst, da virksomheden ikke blot ligger en stor vægt i at teste deres produkter da sikkerheden i sig selv har en enorm høj prioritet hos virksomheden, men samtidig også har et tætfungerende samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK.

Køb af BabyTrold’s produkter

Et af virksomhedens særlige kendetegn, er bl.a. at BabyTrold ikke har sine egne fysiske eller online butikker, men at virksomheden derimod arbejder sammen med en lang række af forskellige fagbutikker rundt omkring i landet, hvor det er muligt at opfange og købe produkterne fra virksomhedens produktsortiment. Der er endvidere mulighed for forældre og enhver der måtte have interesse indenfor området, at besøge disse fagbutikker, hvortil man vil blive mødt med en kompetent service og faglig viden indenfor produkterne, der således gør fagbutikkerne i stand til at kunne vejlede, på bedste mulige maner under de bedste mulige forudsætninger.